Cautare

61308 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (7.58 secunde)
nu pleaca din PDL. Este vorba despre Traian Cristea (Costinesti), Mugur Mitrana (23 August), Florin Mitroi (Valu lui Traian). "Nu plecam din partid.
Potrivit unui sondaj realizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), numarul turistilor romani care au petrecut Pastele in strainatate, dar si in pensiunile agroturistice a crescut in 2005 cu aproximativ 10% fata de anul trecut.
Mai trebuie stiut ca din 33 de sectoare, in care se imparte plaja litoralului romanesc, 5 nu au primit nici un fel de oferta, ele nefiind atractive din punct de vedere economic.
"Este vorba de o suprafata care reprezinta 35% din intreaga plaja. Printre zonele licitate se numara si Costinesti 1 si 2, Constanta 1, Eforie Nord 2, Eforie Sud, Olimp 1, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Mangalia", ne-a spus el.
Temperaturile caniculare din ultima perioada par sa-i indemne pe turisti spre litoralul romanesc. ... Cele mai cautate locatii sunt in continuare cele din statiunea Neptun si Costinesti, in fiecare fiind inregistrati peste 18.000 turisti.
Utilizatorul Romned Port Operator SA, care administreaza sectoarele de plaja din Mamaia, Eforie Nord, Costinesti si 2 Mai sesizeaza zilnic Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) cu privire la curatenia pe plaja.
Ce ne-au aratat camerele de luat vederi ca au lasat foarte multi nesimtiti pe plaja de la Costinesti, ar fi deajuns pentru a ne face sa ne crape obrazul de rusine.
si asta pentru ca a fost descoperita chichita cu care se spera sa se castige procesul:
Din declaratiile pe care liderul judetean al PPCD, Liviu Scarlat -care este, totodata, si responsabilul zonal al partidului - Gigi Becali nu dorea, prin intrarea sa in partid, decat sa "cumpere formatiunea politica" a domniei sale, incepand cu sediile si terminand cu oamenii.
iesi din Eforie Sud si apesi pedala de acceleratie fericit ca ai drum liber. ... Treci pe sub un pod, in drum spre Mangalia, si mai apesi o data pedala de acceleratie cu doar o secunda mai inainte de a observa ca in fata ochilor se desfasoara o alta localitate:
Anticipate imediat dupa 1 ianuarie 2007, posibil premier democrat, liste comune cu PNL cu paritate decisa de sondaje - acesta a fost mesajul transmis de presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, la scoala de vara a tineretului democrat.
Dupa ce sambata ministrul democrat Radu Berceanu i-a atacat dur pe liberali, presedintele PD Emil Boc a lansat ieri, la ßcoala de vara a partidului, un mesaj de reconciliere cu principalul partener de guvernare.
Asa ca ieri, la obisnuita conferinta de presa saptamanala, la care a fost secondat de presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PD Constanta, Mihai Bobe, a tinut sa prezinte "cu varf si indesat" concluziile trase dupa recent incheiata Scoala de Vara a tinerilor Democrati.
Liberalii constanteni au celebrat ieri Ziua Mondiala a Mediului, prilej cu care au prezentat si "nucleul dur" al Departamentului Ecologic al PNL, dar si pe Gheorghe Babu, directorul adjunct al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, din ce in ce mai vizibil in ultima vreme, in contextul in care sefului sau ii sunt numarate zilele de directorat.
Aproape 200 de femei membre ale Partidului Democrat au luat cu asalt, marti seara, vila de protocol de la Neptun, la invitatia presedintelui Traian Basescu si a sotiei acestuia.
Membrii Biroului Electoral Municipal (BEM) Constanta au finalizat, aseara, in jurul orei 22.30, centralizarea datelor de la toate cele 190 de sectii de votare din municipiul Constanta. ... In cele din urma, presedinta Marioara Roman a fost gasita si s-a prezentat pentru a preda actele...
Dupa o sueta intr-un cadru relaxat, la Costinesti, intre o cafea si o privire lunga inspre epava din largul marii, Mircea Banias si primarii PD-L din judetul Constanta s-au intrunit, mai spre seara, in sedinta de Birou Permanent Judetean al organizatiei.
Astfel, pe 1 mai, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, senatorul Mircea Banias (foto), a participat la o intalnire festiva cu militantii si reprezentantii organizatiilor locale din:
c, 8 echipe ale MS au verificat 248 unitati din statiunile Navodari, Mamaia, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Neptun, Costinesti, Jupiter-Venus-Saturn. ... Au fost aplicate 70 de sanctiuni contraventionale, din care 48 amenzi in valoare de 122.
La acoala de Vara de la Costineati, Elena Udrea, a declarat ca democrat-liberalii ar putea sa il schimbe din functie pe ministrul Administratiei ai Internelor, Dan Nica, pentru faptul ca Directia Generala de Informatii ai Protectie Interna (DGIPI) s-ar fi implicat in lupta electorala.
google-analytics.com